Belastingklimaat Obwalden

belastingklimaat obwalden

Kanton Opwalden heeft één van de meest gunstigste belastingklimaten binnen Zwitserland.

belastingklimaat obwalden

Partijen welke bekend zijn met de Zwitserse wet en belastingwetgeving waarmee Alpenresort Stockenmatt samenwerkt zijn:

FC Corporate Services AG

FC Corporate Services AG is gevestigd in het kanton Zug, samen met het kanton Obwalden één van de fiscaal meest gunstige kantons van Zwitserland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het begeleiden van vermogende particulieren, alsmede bedrijven naar Zwitserland. Floriska Hoogendoorn is na een aantal jaren vanuit Nederland werkzaam te zijn geweest in de advocatuur en internationale fiscaliteit, inmiddels sinds 8 jaar vanuit Zwitserland actief in het structureren en begeleiden van buitenlanders (privépersonen en vennootschappen) die interesse hebben zich in Zwitserland te vestigen, dan wel met Zwitserland zaken te doen, of er bijvoorbeeld een 2e woning te kopen. belastingklimaat obwalden

Er is ruime ervaring aanwezig ten aanzien van de verschillende aspecten van migratie en Zwitserse regelgeving, zowel op administratief, fiscaal en juridisch gebied, maar uiteraard ook voor wat betreft alle practische aspecten, welke bij een vertrek uit Nederland, dan wel een aankoop in Zwitserland komen kijken (hypotheek, verzekeringen, auto, scholen, verblijfsvergunning etc.) belastingklimaat obwalden
Ook over de verschillende kantons en de voordelen van kanton Obwalden kunt u verder geïnformeerd worden. Het is uiteraard mogelijk in een vrijlblijvend gesprek, in Zwitserland dan wel in Nederland, over het uitgebreide service aanbod en de wensen van eventueel geïnteresseerden verder te praten.

Contactpersoon: Mr. drs. Mevr. F.C. Hoogendoorn MBA
Schmidgasse 3, CH-6300 ZUG
Zwitserland
T +41 – (0)41 712 2451
M +41 – (0)78 919 6848
E fhoogendoorn@datazug.ch


Standort Promotion Obwalden

Het Kanton Opwalden heeft één van de meest gunstigste belastingklimaten binnen Zwitserland. Om hier optimaal gebruik van te kunnen maken is het “Standort Promotion Obwalden” u gaarne behulpzaam bij het verkrijgen van nadere informatie hierover.

Het “Standort Promotion Obwalden” is het kantonbureau voor economische bevordering. Wij adviseren u graag over belastingzaken, begeleiden u door het verhuizingsproces en helpen u bij alle bureaucratische aangelegenheden. Het is voor ons van belang dat u zich thuis voelt – wij zijn er graag voor u!
Voor een persoonlijk gesprek kunt u ons bereiken op:
T  +41 – (0)41 660 9066
E   info@iow.ch
W  www.iow.ch


Op zoek naar de belastingtarieven?